У «Нафтогазі» прокоментували звільнення Коболєва

Читать на русском
У Нафтогазі України відреагували на звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління компанії.

У «Нафтогазі України» відреагували на звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління компанії.

У компанії заявили, що рішення Кабінету міністрів є «юридичною маніпуляцією», йдеться в заяві «Нафтогазу» на сторінці в Facebook.

«Прийняте Кабміном рішення є юридичною маніпуляцією. Звільнення Наглядової ради на дві доби заради прийняття рішення про звільнення глави правління є наругою над основними принципами корпоративного управління державними підприємствами», - заявили в компанії.

У глави «Нафтогазу» закінчується контракт: досягнення і провали Коболєва на посадіУ глави Нафтогазу Андрія Коболєва скоро закінчиться контракт із компанією. Згадали його основні досягнення і провали.

Раніше повідомлялося про те, що Андрія Коболєва звільнили з посади голови НАК «Нафтогаз України».

Також відзначимо, виконувач обов'язків міністра енергетики Юрій Вітренко написав листа на ім'я прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, в якому запропонував прем'єру звільнити керівника НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва, а разом із ним - і всіх членів наглядової ради державної компанії.

Нагадаємо, 15 лютого стало відомо, що Офіс генпрокурора розслідує купівлю-продаж газу між державними компаніями НАК «Нафтогаз України» і «ЕРУ Трейдинг». Передбачувана сума збитку державі сягає 153,2 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: