Влада Дніпра продовжила жорсткий карантин

Читать на русском
Влада міста Дніпро схвалила рішення продовжити жорсткий карантин ще на два місяці. Таким чином, він діятиме до 30 червня.

Влада міста Дніпро схвалила рішення продовжити жорсткий карантин ще на два місяці. Таким чином, він діятиме до 30 червня.

Про це повідомляє пресслужба міської ради Дніпра.

Послаблення карантину в Києві: скільки людей хворіють, госпіталізовані та отримали дозу щепленняЧи послаблять у Києві карантин на Великдень та яка ситуація із заповненістю столичних лікарень, читайте в матеріалі Слово і діло.

Учні 5-11 класів продовжать навчання дистанційно. Однак в той же час молодша школа і дитсадки працюватимуть у звичайному режимі.

Також в Дніпрі заборонена робота дискотек і нічних клубів.

Кафе, бари та ресторани працюють до 00:00 за умови дотримання санітарних норм. У нічний час їхня робота заборонена, окрім адресної доставки та роботи на виніс. При цьому пільговий проїзд у громадському транспорті діятиме тільки з 10:00 до 15:00.

При цьому, в Дніпрі частково послабили карантинні обмеження. Зокрема, влада дозволила студентам, які закінчують медичні навчальні заклади, відвідати один масовий захід, а саме - здачу основного кваліфікаційного іспиту.

Раніше в Дніпрі невідомий розстріляв водія автомобіля.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: