Карантин приніс результати, захворюваність на коронавірус впала – НАНУ

Читать на русском
Збільшується число хворих тільки в трьох областях України - у Волинській, Кіровоградській та Луганській
Ілюстративне фотоФото УНІАН

В Україні за останній тиждень ситуація з пандемією коронавірусу покращилася - протягом вже семи днів кількість нових випадків захворювання падає в середньому на 14%. Також знижуються показники летальності та госпіталізацій.

Про це повідомили в Національній академії наук України.

Послаблення карантину в Києві: скільки людей хворіють, госпіталізовані та отримали дозу щепленняЧи послаблять у Києві карантин на Великдень та яка ситуація із заповненістю столичних лікарень, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Хоча загальна кількість ліжок у лікарнях також зменшується досить швидко, але ліжка у відділеннях інтенсивної терапії звільняються значно повільніше. Число госпіталізованих дітей у віці до 9 років включно залишається непропорційно високим у порівнянні з рівнем госпіталізації молодих людей у віці 10-19 років», – йдеться в заяві.

Збільшується число хворих тільки в трьох областях України - у Волинській, Кіровоградській та Луганській. Найбільше позитивних тестів на коронавірус виявилося у Волинській, Донецькій, Київській, Кіровоградській, Львівській та Полтавській областях.

Нагадаємо, Україна почала поступовий вихід з третьої хвилі пандемії коронавірусу. Це підтверджують основні показники МОЗ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: