Разумков підписав розпорядження про два позачергових засідання ВР

Читать на русском
Голова Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання у вівторок, 27 квітня, двох позачергових засідань.
Дмитро Разумков

Голова Верховної ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання у вівторок, 27 квітня, двох позачергових пленарних засідань парламенту.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 27-30 квітняВерховна рада планує провести два позачергових засідання, а в п'ятницю пленарний день можуть скасувати.

Перше позачергове засідання на вимогу 154 народних депутатів скликано на 16:00. А відразу після нього почнеться друге. Всього на цих засіданнях планується розглянути 14 питань.

На першому засіданні розглянуть лише одне питання - проєкт постанови №5299 про прийняття невідкладних заходів, спрямованих на припинення бездіяльності органів виконавчої влади у сфері протидії СОVID-19 і забезпечення неухильного виконання рішень ВР в цій сфері.

На порядку денному другого засідання заявлено 13 законопроектів, серед яких: №5304 - про внесення змін до держбюджету-2021 щодо збільшення видатків, №5065 - новий закон про фінансові послуги; №2063 - пропозиції президента до закону про доступ адвокатів до в'язниць і СІЗО; №3985 - про запуск електронного правосуддя; №2164 - про процедуру заочного арешту; №5246 - закон президента Володимира Зеленського про «суд у смартфоні»; №4212 - про рекламу електронних сигарет і рідин, що використовуються в них.

Нагадаємо, Разумков раніше заявив, що Рада завтра може зібратися на два позачергових засідання.

А нардеп Ярослав Железняк анонсував чотири позачергових засідання на цьому тижні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: