Рада планує провести на тижні 2 позачергових засідання – Разумков

Читать на русском
На пленарному тижні з 27 по 30 квітня заплановано два позачергових засідання Верховної ради. Про це розповів спікер парламенту Дмитро Разумков на Погоджувальній раді.
Фото з відкритих джерел.

На пленарному тижні Верховної ради з 27 по 30 квітня заплановано два позачергових засідання. Про це розповів спікер парламенту Дмитро Разумков на Погоджувальній раді.

«Якщо ми говоримо про порядок денний сьогоднішнього тижня, він буде складатись із двох складових: перша, це пленарні засідання, ми поки що знаходимось у розгляді питання №2194, там залишилась ще 861 правка, і я сподіваюсь, що за цей тиждень ми зможемо їх пройти. Паралельно з цим звернулися і звертаються народні депутати… Про два позачергові засідання», - сказав він.

Підсумки тижня в Раді: скільки законопроєктів ухвалили нардепиНародні депутати в ході позачергових засідань ухвалили 24 законопроєкти та одну постанову.

За словами спікера, планується два позачергових засідання, на які винесуть 14 питань.

Раніше перший заступник голови фракції СН Олександр Корнієнко заявив, що Верховна рада продовжить роботу у режимі позачергових засідань як мінімум до 1 травня

А нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк писав про те, що [Верховній раді може пройти чотири позачергових засідання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: