Зведення ООС: 20 ворожих обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики за минулу добу на Донбасі порушили перемир'я 20 разів, втрат в рядах ООС немає. З початку доби - один обстріл.
фото УНІАН

За добу на Донбасі бойовики відкривали вогонь 20 разів, а також провели дистанційне мінування. Українські військові не постраждали.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС в суботу, 24 квітня.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Так, біля населених пунктів Новоселівка, Новгородське і Шуми противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120-го і 82-го калібрів, а біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У передмісті Авдіївки, Піски та Мар'їнки сепаратисти вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Південного - з мінометів 120-го калібру і з протитанкового ракетного комплексу. Поблизу Лебединського, Красногорівки, Луганського та Світлодарська ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також у селища Новгородське окупанти здійснили дистанційне мінування мінами ПОМ-2.

Разом з тим, що вечірні обстріли населених пунктів Південне і Північний велися безпосередньо з житлових кварталів Горлівки. У штабі вважають, що це було зроблено для провокування ЗСУ на ведення вогню у відповідь з подальшим звинуваченням в руйнуванні цивільної інфраструктури та загибелі мирних жителів.

З початку доби сепаратисти один раз порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед ЗСУ немає.

Нагадаємо, напередодні в штабі ООС заявили, що бойовики планують провокації на Великдень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: