В Україні провели масштабні навчання оборони з морського напрямку

Читать на русском
Підрозділи Військово-морських сил ЗСУ провели тренування з посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою та повітряними силами країни.
ВМС ЗС України

Підрозділи Військово-морських сил ЗСУ провели тренування з посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою та повітряними силами країни.

Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ.

«Справа захисту держави з моря, повітря і суші є нашим спільним завданням», – заявив командувач ВМС країни Олексій Неїжпапа.

Метою навчань було поглиблення взаємодії між відомствами і різними видами військ. У тренуваннях взяли участь: кораблі, берегова артилерія, морська піхота національного флоту, військова авіація та підрозділи Державної прикордонної служби України.

«Вистава» закінчилася: чому Росія відводить військаЧому Росія відводить війська від українських кордонів і чи отримала вона бажане від цього, читайте в матеріалі Слово і діло.

Крім цього, напередодні командування об'єднаних сил Збройних сил України повідомило про навчання протиповітряної оборони ЗСУ, які проходять на одному з полігонів Херсонської області, що межує з Кримом. У тренуваннях беруть участь бойові розрахунки зенітно-ракетних комплексів і розрахунки зенітних установок.

Нагадаємо, танкові підрозділи ЗСУ спільно з представниками Національної гвардії провели бойове злагодження на одному з полігонів Донецької області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: