Пошук зниклого підводного човна біля Балі триває

Читать на русском
Зникнення підводного човна Індонезії біля Балі. У ході пошуку виявлено  під водою об'єкт, який рухається.
ілюстративне фото

Під час пошуку зниклого індонезійського підводного човна було виявлено під водою об'єкт, який рухається. При цьому поки пошуковики не впевнені, що це був саме зниклий човен KRI Nanggala-402.

Про це в четвер, 22 квітня, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на представника ВМС Індонезії адмірала Джуліуса Відджоджоно.

Україна отримала човни та катери з СШАСьогодні українські моряки отримали від США десять швидкісних катерів, понад 70 надувних човнів та інше супутнє обладнання.

Як повідомляється, в районі зникнення індонезійського підводного човна KRI Nanggala-402 з 53 людьми на борту (біля берегів Балі) гідролокатор на короткий час зафіксував об'єкт, який рухався під водою зі швидкістю 2,5 вузла на годину.

Однак, за його словами, говорити про те, що це був підводний човен, передчасно.

Зараз пошукові роботи проводяться в районі на північ від острова Балі, де раніше був втрачений зв'язок з підводним човном після його занурення. Влада Індонезії запросила допомоги для його пошуку у міністерств оборони Австралії і Сінгапуру.

Нагадаємо, індонезійський підводний човен KRI Nanggala-402 німецького виробництва брав участь у навчаннях недалеко від Балі. Вчора, 21 квітня, він перестав виходити на зв'язок після команди на занурення.

Пізніше на місці аварії підводного човна виявили нафтову пляму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: