Біля берегів Балі зник підводний човен Індонезії

Читать на русском
Біля берегів Балі після навчань зник підводний човен Військово-морських сил Індонезії. На борту було 53 людини.
фото Флоранс Парли / Twitter

Військово-морські сили Індонезії шукають екіпаж підводного човна, що перестав виходити на зв'язок. Човен пропав після навчань. На борту було 53 людини.

Про це пише Reuters.

В Іспанії затримали підводний човен, що належав наркоторговцямВиявлення субмарини стало результатом масштабної антинаркотичної спецоперації. Крім представників Іспанії, в ній брали участь ще п'ять країн

Згідно з повідомленням, підводний човен KRI Nanggala 402 перестав виходити на зв'язок після тренувальних запусків торпед біля острова Балі. В обумовлений час екіпаж не доповів про результати навчань.

Для пошуків підводного човна Індонезія вже запросила допомогу Австралії і Сінгапуру. Передбачається, що він може перебувати на глибині близько 700 метрів. Цей човен є одним з п'яти субмарин, які стоять на озброєнні Індонезії.

Як пише видання, пізніше на передбачуваному місці зникнення субмарини рятувальники виявили нафтову пляму. Зараз в той район направили два кораблі ВМС, оснащених гідролокаторами.

Дизель-електричний підводний човен KRI Nanggala 402 було побудовано у Німеччині в 1981 році. Він озброєний вісьмома торпедними апаратами, на борту несе 14 торпед.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія перекидає військові катери у Чорне море.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: