В Іспанії затримали підводний човен, що належав наркоторговцям

Читать на русском
Виявлення субмарини стало результатом масштабної антинаркотичної спецоперації. Крім представників Іспанії, в ній брали участь ще п'ять країн
Саморобна субмаринаПоліція Іспанії

В Іспанії правоохоронні органи в результаті спецоперації виявили саморобний підводний човен наркоторговців. Апарат міг перевозити до двох тонн наркотиків.

Про це повідомляє ВВС 13 березня.

Відзначається, що поліцейські виявили дев'ятиметровий підводний човен, побудований з фанери та скловолокна, в ангарі в Малазі. Субмарина, як виявилося, ще не зробила жодного рейсу за призначенням.

Виявлення субмарини стало результатом масштабної антинаркотичної спецоперації. Крім представників Іспанії, в ній брали участь ще п'ять країн, а також представники Європолу. По всій Іспанії пройшли рейди, що призвели до затримання 52 осіб, був виявлений вантаж кокаїну і гашишу, також поліція виявила нарколабораторію.

Intervenida la primera embarcación semisumergible en España preparada para el tráfico de drogasPolicía Nacional

Нагадаємо, співробітники Національної поліції в Запорізькій області затримали двох дівчат 16 і 18 років, яких підозрюють у продажу наркотиків. Їх вони, ймовірно, поширювали за допомогою Telegram-каналу.

Раніше співробітники Служби безпеки України в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримали іноземця, який намагався провезти на територію України півкілограма кокаїну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: