Катери Морської охорони України спущені на воду

Читать на русском
ДПСУ звертає увагу мешканців та гостей прикордоння на необхідність дотримання правил прикордонного режиму
Катер Морської охорони ДПСУdpsu.gov.ua

Малі катери Морської охорони Державної прикордонної служби України повністю підготовлені до служби та спущені на воду, екіпажі пройшли відповідну підготовку.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Оборона в кредит: які катери Британія може побудувати для УкраїниВісім британських ракетних катерів допоможуть Україні реалізувати концепцію москітного флоту.

Зазначається, що відповідно до Правил користування маломірними суднами на водних об'єктах у прикордонних районах відкрито навігацію маломірних плавальних засобів. ДПСУ звертає увагу мешканців та гостей прикордоння на необхідність дотримання правил прикордонного режиму під час водних прогулянок, риболовлі, дайвінгу тощо.

«Вихід плавзасобів на воду в контрольованому прикордонному районі дозволяється тільки з відкритих для цього об'єктів базування з обов'язковим інформуванням прикордонного підрозділу», - сказано в повідомленні.

З відкриттям навігації катери Морської охорони підготовлені до служби та спущені на водуДержавна прикордонна служба України

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні в середу, 10 березня, схвалив залучення кредиту на закупівлю французьких катерів. Гроші витратять на закупівлю патрульних катерів компанії ОСЕА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: