Шмигаль доручив активізувати співпрацю з Туреччиною у галузі туризму

Читать на русском
У Кабміні мають намір активізувати співпрацю з Туреччиною у сфері туризму - планується розширити морське і авіаційне сполучення.

У Кабміні мають намір активізувати співпрацю з Туреччиною у галузі туризму - планується розширити морське і авіаційне сполучення.

Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє урядовий портал.

«Українці входять до списку численних туристів у Туреччині, і географія їхнього відпочинку постійно розширюється. Тому ми маємо розглянути можливість розширення сполучення, в тому числі організувати додаткові рейси на популярні маршрути на вихідні, а також відкрити сполучення з новими містами», - заявив голова уряду.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

За його словами, варто також розробити сприятливі умови для залучення турецьких туристів в Україну.

«Крім великих міст, варто розглянути можливість розвитку напрямків до санаторним курортам, які будуть цікаві для подорожей всією сім'єю», - пояснив глава Кабінету міністрів.

Своєю чергою посол України в Туреччині Андрій Сибіга додав, що для турків можуть бути цікавими видатні українські міста - Кам'янець-Подільський, Хотин.

«Денис Шмигаль дав доручення відповідним відомствам опрацювати питання про можливість збільшення регулярних і чартерних рейсів між Україною і Туреччиною і розглянути шляхи спрощення системи відвідування України вакцинованими громадянами Туреччини», - йдеться в повідомленні.

Також стало відомо, що Туреччина і Україна можуть взаємно визнати «паспорта вакцинації». Це спростить туристичні поїздки між країнами.

Раніше Туреччина оголосила цілодобову комендантську годину на три дні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: