Туреччина оголосила цілодобову комендантську годину на три дні

Читать на русском
У Туреччині запроваджують комендантську годину на святкові триденні вихідні - з вечора 22 квітня до ранку 26 квітня.
hurriyetdailynews.com

У Туреччині запроваджують триденну комендантську годину через святкові дні, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Вона буде діяти 23, 24 і 25 квітня.

Про це повідомляє видання Hurriyet Daily News.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ, заборона на вихід з дому триватиме з 19:00 вечора 22 квітня до 5:00 ранку 26 квітня і буде діяти на всій території країни.

На ці дні випадає, крім вихідних, День захисту дітей і День національного суверенітету - державне свято до річниці заснування Великих національних зборів Туреччини 23 квітня 1920 року.

У зв'язку з епідемією, масових урочистостей та концертів не буде.

Відзначимо, раніше комендантська година починалася в робочі дні з 21:00, тепер заборона виходу з будинку починає діяти о 19:00. Також з 19:00 до 05:00 заборонено пересування між містами, крім випадків крайньої необхідності.

Зараз кафе і ресторани продають страви тільки з собою і на доставку, а спортивні установи, зали весільних церемоній тощо закриті щонайменше до кінця Рамадану.

Нагадаємо, Туреччина продовжила вимогу про негативний ПЛР-тест для туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: