Дубінський, незважаючи на обіцянку, розголосив деталі однієї з розмов із Зеленським

Читать на русском
Олександр Дубінський, незважаючи на обіцянку, розкрив деталі однієї зустрічі за участю президента Зеленського.
Слово і діло

Народний депутат Олександр Дубінський провалив обіцянку не розголошувати деталей розмов із президентом Володимиром Зеленським.

Обіцянку Дубінський давав 2 лютого, повідомляє «Слово і діло».

«Я був на десятках зустрічей з президентом. Я, як людина пристойна, не буду розкривати їхній зміст ... Предмет розмови стосується тих самих санкцій. Якщо там підняти те, що відбувалося – це буде дуже цікаво. Я цього принципово робити не буду», – говорив нардеп.

Ця заява була зроблена на тлі скандалу з введенням санкцій проти Дубінського – в США вважають його причетним до втручання в президентські вибори-2020.

Два місяці депутат тримався, але 19 квітня проговорився про зміст однієї зустрічі за участю Зеленського. «Відкрию вам таємницю. Я був присутній на одній з нарад, де узгоджувався керівник Одеської митниці Денис Пудрик. Ключові ворота контрабанди в країні узгоджувалися особисто Зеленським при мені, за моєї безпосередньої присутності в кабінеті. Я можу про це говорити, хлопці порушили всі свої обіцянки», – розповів нардеп під час одного зі своїх прямих ефірів.

Таким чином Дубінський обіцянку не виконав.

Відзначимо, за даними «Слово і діло», Олександр Дубінський дав 171 обіцянку: виконав – 36, не виконав – 51, в процесі реалізації – 84.

Нагадаємо, 2 лютого Дубінського виключили з фракції «Слуга народу», а 15 березня – з партії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: