«Монархічний лад»: Дубінський відреагував на виключення з партії

Читать на русском
Народний депутат Олександр Дубінський прокоментував своє виключення з членів політичної партії «Слуга народу».

Народний депутат Олександр Дубінський прокоментував своє виключення з членів політичної партії «Слуга народу».

Про це народний обранець написав у Facebook.

«Ваша президентська величність, Зеленський Володимир Олександрович, вітаю Вас з фактичним встановленням в Україні монархічного ладу! Устрою, де Конституція, закони, а тепер уже й думка людей, які за Вас, Володимире Олександровичу, проголосували - нічого не значать, тому що вся абсолютна влада належить одній людині. Бо все воля монарха, який на власний розсуд вирішує долю країни», - написав Дубінський.

«Пам'ятайте, головний герой серіалу «Слуга народу» Василь Голобородько, якого Ви так блискуче зіграли, в самому кінці серіалу послав тих, хто намагається незаконно здійснювати зовнішнє управління незалежною і суверенною державою? На жаль, це було тільки в кіно. А поки на ділі партія «Слуга народу» стала партією «Слуга аферистів і шахраїв», - скорочено «САШ». Партією «САШ», якою одноосібно править САШ, його президентська величність, Зеленський Володимир Олександрович», - підсумував нардеп.

Нагадаємо, в понеділок, 15 березня, Дубінського офіційно виключили з членів політичної партії «Слуга народу» за порушення статуту і непокору керівництву політсили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: