ОБСЄ зафіксувала понад 160 порушень на Донбасі

Читать на русском
165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі зафіксували спостерігачі ОБСЄ - найбільше порушень було в Донецькій області.

165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі зафіксували спостерігачі ОБСЄ - найбільше порушень було в Донецькій області.

Про це йдеться в звіті ОБСЄ за 20 квітня.

СММ ОБСЄ зафіксували 138 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 27 - на Луганщині.

Залізна завіса 2.0: які наслідки для України матимуть дипломатичні війни із РосієюЗ якою метою Росія ініціює дипломатичні війни із ЄС та до чого слід бути готовій Україні ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

«У Донецькій області СММ зафіксувала 138 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 5 вибухів (один вибух у повітрі та 4 вибухи невизначеного походження)», - йдеться в звіті.

Більшість із цих порушень в Донецькій області зафіксували в районах на північний захід і північний захід від Сигнального, непідконтрольного уряду. Також напруженою була ситуація в районі Ясного.

У Луганській області зафіксували 27 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 6 вибухів невизначеного походження. Більшість цих порушень сталися в районах на схід і південний схід від Попасної і Золотого, які розміщені на лінії зіткнення.

Раніше повідомлялося про те, що президент Зеленський запропонував Путіну зустріч на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: