У США знову заявили про непричетність до «спроби держперевороту» в Білорусі

Читать на русском
У Білому домі в черговий раз заявили, що будь-які заяви про причетність США до дій опозиції в Білорусі не мають під собою жодних підстав
Дженніфер ПсакіReuters

У США в черговий раз заявили про свою непричетність до «спроби державного перевороту» в Білорусі та замаху на президента країни Олександра Лукашенка.

Про це в ході брифінгу 21 квітня повідомила прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

«Я можу лише підтвердити, що для цього немає ніяких підстав», - заявила Псакі, відповідаючи на питання одного з журналістів, який попросив чиновницю прокоментувати заяви ЗМІ Росії та Білорусі щодо причетності влади США до замаху на Лукашенка.

Press Briefing by Press Secretary Jen PsakiThe White House

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про затримання групи білоруських опозиціонерів, які готували замах на нього і його дітей в рамках підготовки до державного перевороту в країні. Інформацію підтвердив голова Комітету державної безпеки (КДБ) Білорусі Іван Тертель.

У Федеральній службі безпеки Росії заявили, що затримані російськими спецслужбами спільно з КДБ Білорусі змовники-опозиціонери нібито планували залучити у свій військовий переворот українських націоналістів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: