Завтра Рада ЄС обговорить загострення на Донбасі

Читать на русском
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах 19 квітня. Темою завтрашнього засідання буде загострення на Донбасі.
Укрінформ

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах 19 квітня. Темою завтрашнього засідання буде загострення на Донбасі.

Про це йдеться на сайті МЗС України.

На порядку денному засідання Ради ЄС із закордонних справ за участю керівника дипломатії Європейського Союзу і міністрів закордонних справ всіх 27 держав-членів будуть перебувати питання загострення ситуації з безпекою на тимчасово окупованих територіях України і навколо кордонів нашої держави, викликаної деструктивними і агресивними діями Російської Федерації.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Кулеба поінформує колег з Європейського союзу про актуальну безпекову ситуацію, запропонує низку практичних кроків задля зміцнення дієвої підтримки України з боку ЄС», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Рада ЄС у закордонних справах - найвищий орган Євросоюзу, який ухвалює практичні рішення та формує об'єднану позицію країн ЄС щодо питань зовнішньої політики та безпеки.

Нагадаємо, наступного тижня на Донбас приїдуть представники ЄС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: