Узбекистан посилить карантин

Читать на русском
Влада Узбекистану прийняла рішення про посилення з 18 квітня карантинних обмежень через COVID-19.
фото з відкритих джерел

Влада Узбекистану прийняла рішення про посилення з 18 квітня карантинних обмежень для протидії поширенню COVID-19.

Про це повідомив оперативний штаб при уряді країни.

Великдень-2021: як святкуватиме Україна та які обмеження запроваджували інші країниЯким буде карантин на Великдень-2021 і з якими обмеженнями відсвяткували західні країни, розібралося Слово і діло.

«У зв'язку із зростанням числа інфікованих коронавірусом за останні дні прийнято рішення про посилення карантинних обмежень з 18 квітня», - йдеться в повідомленні.

Так, поліція і санепідстанція посилять контроль над дотриманням вимог носіння масок, соціальної дистанції, особистої гігієни, використання антисептиків в громадських місцях і будуть вживати суворих заходів по відношенню до тих, хто не дотримується правил.

У всіх великих торгових центрах, супермаркетах, розважальних центрах на входах посилять дотримання вимог перевірки температури тіла і використання антисептиків. За порушення цих правил заклад можуть закрити.

У пунктах громадського харчування кількість місць буде скорочено до 50% від загальної місткості, але не більше 100 осіб.

При проведенні весіль та інших заходів дозволено участь не більше 100 осіб. Масові релігійні служби повинні проводитися на відкритих площах, присутні повинні бути в масках і дотримуватися соціальної дистанції.

З 1 травня призупинять проведення концертів у закритих залах.

Нагадаємо, Італія послабить карантин з кінця квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: