У Харківській області пройдуть антитерористичні навчання

Читать на русском
У Харківській області 14 травня стартують масштабні антитерористичні навчання, які триватимуть до кінця травня.

У Харківській області 14 травня стартують масштабні антитерористичні навчання, які триватимуть до кінця травня. У них візьме участь СБУ, Нацгвардія, поліція і прикордонники.

Про це повідомив начальник пресцентру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула у Facebook.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

За його словами, навчання проходитимуть до кінця травня по всій території Харківської області. Особлива увага буде приділятися прикордонним районам.

«Навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, в тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів», - зазначив Абдула.

Крім СБУ, в тренуваннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Нацполіції, прикордонної служби, Військової служби правопорядку, Харківської обласної прокуратури і інші члени Координаційної групи Антитерористичного центру.

У відомстві також попередили, що в рамках заходів силовики можуть зупиняти для перевірки машини або просити пред'явити документи.

Нагадаємо, раніше стало відомо, у яких навчаннях НАТО братимуть участь українські військові у цьому році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: