СБУ проводить масштабні навчання в Херсонській області

Читать на русском
СБУ проводить в Херсонській області масштабні антитерористичні навчання. Особлива увага приділяється адміністративному кордону з Кримом та морській прибережній зоні регіону.

СБУ проводить в Херсонській області масштабні антитерористичні навчання. Особлива увага приділяється адміністративному кордону з Кримом та морській прибережній зоні регіону.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Участь у антитерористичних навчаннях в регіоні беруть підрозділи СБУ, військовослужбовці Збройних сил, прикордонники, поліцейські, а також підрозділи Держслужби спеціального транспорту.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

«Заходи проводяться в умовах, максимально наближених до реальних», - відзначили в СБУ.

Силовики на період навчань взяли під посилений контроль та охорону стратегічно важливі об'єкти критичної інфраструктури Херсонської області, зокрема, морські порти, об'єкти енергопостачання, аеропорт та мости.

«СБУ просить із розумінням поставитися жителів Херсону та гостей області до можливих тимчасових незручностей, викликаним необхідністю проведення антитерористичних навчань», - додали в спецслужбі.

Раніше повідомлялося про те, що українські артилерійські і танкові резерви виконують бойові завдання на кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим на тлі стягування російських військ до кордонів України. Військові вчаться протидіяти наступу умовного противника.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: