У Запоріжжі ініціювали всеукраїнське обговорення щодо реставрації Хортиці

Читать на русском
Запорізька облдержадміністрація оголосила всеукраїнське обговорення майбутнього острова Хортиця.
Фото з відкритих джерел.

Запорізька облдержадміністрація оголосила всеукраїнське обговорення майбутнього острова Хортиця. Реставрація пам'ятки має відбутися в рамках президентської програми «Велика реставрація».

Як відомо, таких туристичних об'єктів у рамках ініціативи президента протягом найближчих трьох років буде відновлено 150.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв до 2023 року побудувати «міст-довгобуд» в ЗапоріжжіСказано 20 травня 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

«Для того, щоб розуміти, що зараз на Хортиці, що може і має там бути, обласна влада починає велику розмову про долю острова. Відверту розмову, в якій зможуть взяти участь усі охочі. Зберігаючи автентичність і унікальність острова, ми повинні зрозуміти майбутнє Хортиці», - заявив голова ОДА Олександр Старух.

Для того, щоб стати учасником дискусії, достатньо пройти реєстрацію.

Перший етап запланований на найближчу п'ятницю, 16 квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цього року в Запоріжжі має відкритися ще один об'єкт президентської програми «Велике будівництво» - мегамости через Дніпро.

«Слово і діло» також пропонує подивитися, які об'єкти з програми «Велике будівництво» на 2020 рік не встигли зробити до кінця.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: