Разумков схвалив позачергове засідання ВР у четвер

Читать на русском
Спікер Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання 15 квітня.
Дмитро РазумковФото Сергія Ковальчука

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання 15 квітня.

Про це сьогодні повідомило інформаційне управління Апарату ВР.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 13-16 квітняВерховна рада розглядатиме правки до законопроєкту про земельну реформу, а також планує провести три позачергових засідання.

«У зв'язку з вимогою 155 народних депутатів про скликання позачергового пленарного засідання ... скликати позачергове пленарне засідання ВРУ дев'ятого скликання на 16 годину 15 квітня 2021 року», - йдеться в повідомленні.

На порядку денному значаться 15 законопроектів, серед яких: №4651 про повернення покарання за недостовірне декларування; №4533 про конституційну процедуру; №3774 - про внесення змін до деяких законів України щодо протидії рейдерству; №3695 - про забезпечення рівних можливості матері і батька на догляд за дитиною; №4643-д - про нову процедуру розмитнення євроблях; №4644-д - про зниження штрафів за нерозмитнені авто на єврономерах.

Нагадаємо, сьогодні на пленарному засіданні Рада продовжила розгляд правок до законопроекту, який допоможе завершити земельну реформу.

На цьому тижні ВР вже проводила два позачергових засідання у вівторок, 13 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: