Земельний закон: Рада пройшла майже дві третини поправок

Читать на русском
Верховна рада пройшла 1831 правку до законопроєкту, який допоможе завершити земельну реформу. Всього правок понад 3 тисяч.
фото з відкритих джерел

Верховна рада на сьогоднішній день пройшла трохи більше 1800 правок до проєкту закону №2194, який допоможе завершити земельну реформу.

Так, сьогодні парламент з 10 ранку і до 14 годин дня розглядав поправки до законопроекту №2194 щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин. Депутати дійшли до 1831 правки.

Законотворча робота: до чиїх поправок більше прислухається РадаУ Слузі народу найбільше поправок подавав Мар'ян Заблоцький, в Батьківщині – Юлія Тимошенко, в Європейській солідарності – Ніна Южаніна.

При цьому всього до законопроєкту для підготовки його до другого читання і повторного другого читання надійшло 3128 пропозицій і поправок. Комітет з питань аграрної та земельної політики запропонував врахувати 748 з них.

Відзначимо, Рада розглядає їх уже другий день поспіль на цьому пленарному тижні (13-16 квітня). При цьому розглядати поправки до законопроекту почали ще на засіданнях у березні.

Нагадаємо, у «Слузі народу» раніше анонсували, що Рада розгляне два законопроєкти для завершення земельної реформи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: