На Буковині оголошено жалобу за загиблими в зоні ООС двома бійцями

Читать на русском
У Чернівецькій області 13 і 14 квітня оголосили жалобу. Днями в зоні ООС на Донбасі загинули відразу двоє військових, родом з Буковини.
фото з відкритих джерел

У Чернівецькій області 13 і 14 квітня оголосили жалобу. Днями в зоні ООС на Донбасі загинули відразу двоє військових, родом із Буковини.

Про це повідомила Чернівецька обласна державна адміністрація.

Країни G7 випустили заяву щодо ситуації на Донбасі і біля кордонів УкраїниВідзначається стурбованість G7 і ЄС через масштабне посилення військ РФ біля українських кордонів

«На Буковині 13 та 14 квітня оголошено днями жалоби за загиблими на Сході захисниками. Напередодні ворожа куля обірвала життя 24-річного Ярослава Карлійчука із села Черепківці, що у Глибоцькій територіальній громаді. Також поблизу Майорського від осколкового поранення загинув 40-річний чернівчанин Олексій Мамчій», - йдеться в повідомленні.

Відповідне розпорядження про дні жалоби підписав голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

На знак жалоби на будівлях органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій будуть приспущені державні прапори України, скасують усі розважальні заходи, внесені зміни в програму теле- і радіомовлення.

На своїй сторінці в Facebook голова ОДА Сергій Осачук зазначив, що у 2016 році на сході країни загинув рідний брат 40-річного чернівчанина Станіслав Мамчій.

Нагадаємо, за добу на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню - сьогодні вранці скинули гранати на українські позиції, були поранені й убиті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: