Загострення в зоні ООС: комітет просить заслухати міністра оборони

Читать на русском
Комітет парламенту з питань людини, деокупацію і реінтеграції тимчасово окупованих територій просить заслухати міністра оборони Андрія Тарана в Раді.

Комітет парламенту з питань людини, деокупацію та реінтеграції тимчасово окупованих територій просить заслухати міністра оборони Андрія Тарана в Раді.

У комітеті заявляють про нарощування військової техніки з боку Російської Федерації, заявив глава комітету Дмитро Лубинець під час засідання погоджувальної ради.

Андрій ЄрмакКерівник Офісу Президента України
Єрмак запевнив, що зустріч лідерів «N4» обов'язково відбудетьсяСказано 12 січня 2021 р.Статус обіцянки: У процесі

«Ми (члени комітету, - ред.) постійно на зв'язку з жителями, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Все повідомляють про нарощування військової техніки з боку Російської Федерації. Можливо було б на цьому тижні заслухати міністра оборони», - заявив парламентарій.

За його словами, голова Міноборони може більш детально описати ситуацію, ніж начальник Генерального штабу, якого вже заслухали у парламенті.

«Дійсно, щоб він (Таран, - ред.) розповів, що відбувається (на Донбасі, - ред.). Ми заслухали Хомчака, але Хомчак не впливає ні на оборонні закупівлі, ні на загальні тенденції, які відбуваються у Збройних силах України. Від комітету ми просимо розглянути можливість заслухати міністра оборони», - підкреслив нардеп.

Раніше в ОПУ виключили військове вирішення конфлікту на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: