Польща працює над посиленням санкцій проти Росії

Читать на русском
Варшава здійснює активні заходи щодо посилення режиму санкцій проти Російської Федерації за агресивні дії проти України.
Фото lb.ua

Варшава здійснює активні заходи щодо посилення режиму санкцій проти Російської Федерації за агресивні дії проти України.

Про це пише агентство PAP.

Польща постійно працює над посиленням санкційного режиму ЄС проти Росії через її агресивну політику в Україні.

Зазначають, що конфронтаційна політика Росії, яка традиційно підтримується демонстративними рухами військ і провокативними військовими навчаннями, а також широкомасштабна й агресивна дезінформаційна політика «особливо яскраво проявляється у місцях зіткнення, де легко перекласти провину за ескалацію на іншу сторону конфлікту».

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

«З середини березня випадків порушення умов перемир’я є утричі більше, ніж у січні та лютому, що підтверджують звіти СММ ОБСЄ. Усе частіше трапляються випадки дуже інтенсивних, провокативних обстрілів з боку нелегальних збройних формувань, які підтримує Росія. Це призводить до серйозних інцидентів, в результаті яких гинуть українські солдати», - підкреслюється в повідомленні.

МЗС Польщі висловило занепокоєння значною концентрацією військ біля кордонів з Україною. Польське зовнішньополітичне відомство також повідомило, що Польща є у колі найактивніших країн, які порушують питання російської агресії на міжнародній арені.

Нагадаємо, у Європарламенті закликали до нових санкцій проти Росії через Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: