Зеленський зустрівся з Ердоганом

Читать на русском
Зеленський, який перебуває з робочим візитом у Туреччині, розпочав зустріч із президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочим візитом у Туреччині, розпочав зустріч із президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

Після прильоту до Стамбула разом з першою леді Оленою Зеленською глава української держави прибув до резиденції президента Турецької Республіки – палацу Хубер, де його зустрів Реджеп Таїп Ердоган.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

Членів офіційної делегації України зустрів міністр закордонних справ Турецької Республіки Мевлют Чавушоглу.

Нагадаємо, ми писали, що Зеленський 10 квітня з робочим візитом відвідає Туреччину.

Також стало відомо, що на наступному тижні президент Володимир Зеленський поїде до Парижа на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Раніше «Слово і діло» порахувало, скільки з 20 травня 2019 року у президента було внутрішніх і міжнародних візитів і з ким він найчастіше спілкувався на світовій арені (на 24.02.2021 року).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: