Шмигаль та посли G7 обговорили реформи в Україні

Читать на русском
Посли країн Великої сімки провели зустріч з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем. Вони заявили про важливість виконання Києвом умов програми Міжнародного валютного фонду.
Фото з відкритих джерел.

Посли країн «Великої сімки» провели зустріч з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем. Вони заявили про важливість виконання Києвом умов програми Міжнародного валютного фонду та макрофінансової допомоги від Європейського союзу.

Про це повідомляє Twitter послів G7.

Новий транш МВФ Україна може отримати до літа – МиловановУкраїна може отримати другий транш за програмою Міжнародного валютного фонду до літа, якщо виконає необхідні умови.

«Посли G7 зустрілися з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем для обговорення широкого кола питань. Вони підтвердили підтримку зусиль України із втілення реформ і наголосили на важливості виконання узгоджених умов програми stand-by МВФ та макрофінансової допомоги ЄС», - зазначається у повідомленні.

Також посли обговорили хід реформ і важливість ефективного управління у військово-промисловому комплексі й інших галузях економіки.

Нагадаємо, голова Нацбанку Кирило Шевченко розповів, що Україна в цьому році може розраховувати на два транші Міжнародного валютного фонду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: