«Редколегія» на Skrypin.ua: шлях України до НАТО та язик Мендель

Читать на русском

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Тетяною Микитенко, Данилом Яневським, Дмитром Крапивенком. Під час ефіру мова йтиме про кулуарну політику, приховані смисли та те, що пишуть між рядків.

Цього тижня в Північноатлантичному альянсі назвали ключові реформи, які знадобляться Україні для наближення до НАТО і вступу до його лав надалі.

РЕДКОЛЕГІЯ: Шлях у НАТО / Обрежно, судді! / Язик Мендельskrypin.ua

Раніше повідомлялося про те, що Адміністрація президента Джозефа Байдена підтримує прагнення України до вступу до НАТО, проте остаточне рішення в цьому питанні належить Альянсу. Про це заявила прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

Нагадаємо, днями віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина заявила, що Україна очікує рішення Північноатлантичного альянсу про надання Плану дій щодо членства України в НАТО найближчим часом.

Зазначимо, прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що в Україні існує так звана українська російська мова, яка є також частиною культурного розмаїття нашої країни. За її словами, російська мова не є монополією, «власністю» виключно Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: