У США назвали ключовий крок України для вступу до НАТО

Читать на русском
Ключовим кроком для вступу України до НАТО є реформа Служби безпеки України (СБУ). Спецслужба має бути реформована відповідно до євроатлантичних принципів.

Ключовим кроком для вступу України до НАТО є реформа Служби безпеки України (СБУ). Спецслужба має бути реформована відповідно до євроатлантичних принципів.

Про це в Twitter повідомило посольство за підсумками зустрічі тимчасово повіреної у справах США в Україні Христини Квін з нардепом Мар'яною Безуглою.

Вік НАТО не бачити. Колонка Леоніда ШвецяЗатримано Юрія Зонтова – співробітника Служби зовнішньої розвідки і брата судді Павла Вовка. Непогано б, щоб внутрішнє розслідування торкнулося ширшого кола питань, ніж посередництво розвідника в схемах брата.

«Вдячні за очолювану нею роботу над законопроектом щодо СБУ. Реформування Служби відповідно до євроатлантичних принципів і кращих практик є ключовим кроком на шляху України до НАТО», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що Адміністрація президента Джозефа Байдена підтримує прагнення України до вступу до НАТО, проте остаточне рішення в цьому питанні належить Альянсу. Про це заявила прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

Нагадаємо, днями віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина заявила, що Україна очікує рішення Північноатлантичного альянсу про надання Плану дій щодо членства України в НАТО найближчим часом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: