Зеленський розповів подробиці своєї поїздки на передову

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський констатував, що ситуація на Донбасі дійсно загострилася, українських військових обстрілюють снайпери.

Глава держави Володимир Зеленський констатував, що ситуація на Донбасі дійсно загострилася, українських військових обстрілюють снайпери. Гарант підкреслив, що українська армія відповідає на обстріли своїх позицій.

Про це він заявив під час візиту в зону операції Об'єднаних сил, пише ОПУ.

Риторика Зеленського до вступу на пост президента: що зараз із цими обіцянкамиВолодимир Зеленський до інавгурації дав 34 обіцянки, виконав – 8, провалив – 6. Решта поки що в процесі виконання.

«Дійсно, є загострення ситуації на Донбасі. Ми все це бачимо, і бійці, і головнокомандувач, і командири. Розумію, що працюють по нашим хлопцям снайпери... Військові роблять все, щоб захищати державу і утримувати режим припинення вогню. Розуміємо, що, якщо б'ють по нашим бійцям і є загиблі, то армія відповідає», - сказав президент.

Глава держави зазначив, що ситуація на Донбасі почала загострюватися з початку 2021 року. З початку поточного року, за його словами, в зоні ООС загинули 26 українських військових.

«Найбільша ескалація, найбільша кількість постраждалих і летальних випадків почалося з початку цього року. Якщо з липня ми бачили, що режим припинення вогню працює, іноді раділи через зменшення поранених, то з початку цього року 26 загиблих», - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський прибув з візитом на Донбас. Глава держави побував на передових позиціях української армії, а також вручив державні нагороди військовим.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: