Другий за добу український військовий загинув під обстрілом бойовиків

Читать на русском
Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Золотого-4, військовослужбовець отримав смертельне поранення і помер на місці.
Ілюстративне фотоФото ТСН

У зоні операції об'єднаних сил на Донбас загинув другий український військовий за добу - під час обстрілу бойовиків близько Золотого-4 військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав смертельне кульове поранення.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ» у Facebook.

Відзначається, що 5 квітня бойовики підконтрольних Росії збройних формувань в черговий раз порушили режим припинення вогню та обстріляли зі стрілецької зброї позиції українських військ неподалік Золотого-4.

«Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника», - сказано в повідомленні.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Про дії збройних формувань Російської Федерації поставлені до відома представники ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

На місці події працюють представники військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗС України.

Нагадаємо, раніше на Донбасі ввечері 5 квітня в результаті обстрілу бойовиків українських зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів біля Авдіївки отримав смертельне поранення військовослужбовець Об'єднаних сил.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: