Зеленський провів велику таємну нараду з генералами – Данилов

Читать на русском
За словами Данилова, в кожній області України є система проти нападу ззовні, однак робота цієї системи є секретною інформацією
Ілюстративне фотоpresident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський 1 квітня допізна проводив таємну нараду щодо загострення на Донбасі та можливого нападу Росії на територію України. Офіс президента про цю нараду не повідомляв.

Про це розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«1 квітня була у президента велика нарада, на якій були присутні вісім генералів, всі наші військові, що мають до цього відношення, всі наші розвідки, і нарада закінчилася на початку десятого вечора», - заявив він.

Загроза чи залякування: що відбувається на кордоні України з РФЧому Росія стягує війська до кордону з Україною та чи можливе повномасштабне вторгнення на Донбасі, читайте в матеріалі «Слово і діло».

За словами Данилова, в кожній області України є система проти нападу ззовні, проте робота цієї системи є секретною інформацією. Зеленський і керівництво країни вже з шостої години ранку щодня отримують повну інформацію про все, що сталося на території Донецької та Луганської областей, а після 17:15 - інформацію від розвідок про те, що відбувається на кордоні з Білоруссю, Росією та окупованим Кримом.

Нагадаємо, останнім часом на Донбасі спостерігається загострення ситуації. У лавах українських військових 20 загиблих і 57 поранених. Президент Володимир Зеленський констатував, що ескалація може бути пов'язана з санкціями, які ввела РНБО.

Раніше повідомлялося про те, що в Кремлі нібито стурбовані «зростаючою напруженістю» на лінії розмежування з непідконтрольними Україні територіями Донбасу і заявляють про «ризики відновлення війни».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: