Україна закликала Британію посилити всебічне стримування Росії

Читать на русском
Таран поінформував свого співрозмовника про те, що Росія нарощує додаткові військові підрозділи із різних регіонів поблизу українських кордонів.
Міноборони

Голова Міноборони Андрій Таран під час телефонної розмови з міністром оборони Великобританії Беном Уоллесом, обговорив загострення ситуації на Донбасі та біля українського кордону.

Про це повідомила пресслужба Міноборони України.

Загроза чи залякування: що відбувається на кордоні України з РФЧому Росія стягує війська до кордону з Україною та чи можливе повномасштабне вторгнення на Донбасі, читайте в матеріалі «Слово і діло».

Таран поінформував свого співрозмовника про те, що Росія нарощує додаткові військові підрозділи із різних регіонів поблизу українських кордонів.

«Ми говоримо про зростаючу агресивну поведінку Росії й, можливо, неминучу ескалацію. Високо цінуючи рішучу підтримку України з боку Великобританії, ми просимо вас подвоїти пильність і всебічне стримування. Світова спільнотам має твердо утримати Росію в зоні міжнародного права», - заявив український міністр.

Зі свого боку Уоллес пообіцяв, що Великобританія продовжить допомагати готувати українських військовослужбовців і розвивати здібності Збройних сил України.

Раніше повідомлялося про те, що бойовики псевдореспублік Донбасу розпочали «військовий призов» до своїх збройних формувань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: