Данілов допустив можливість закриття всієї України на локдаун

Читать на русском
За словами Данілова, незабаром РНБО проведе засідання, повністю присвячене проблемі епідемії коронавірусу в країні.
Олексій ДаниловArmy Inform

У разі сильного поширення коронавірусу в Україні країну знову можуть закрити на загальнонаціональний жорсткий карантин - локдаун.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов в інтерв'ю «BBC Україна».

За словами Данілова, незабаром РНБО проведе засідання, повністю присвячене проблемі епідемії коронавірусу в країні. Але поки що не відомо, чи будуть на цьому засіданні розглядатися питання введення локдауну - поки що всі рішення приймаються на рівні закриття на жорсткий карантин окремих регіонів.

«Коли ми повністю закриваємо області - це вже винятковий випадок. І якщо розвиток подій буде йти не за оптимістичним сценарієм, то я не виключаю, що може бути закрита вся країна», - сказав секретар РНБО.

В Україні зафіксували збільшення кількості нових випадків коронавірусу - за вівторок, 23 березня, заразилися ще 14 174 людини. Найбільше нових заражень у Києві, Одеській та Хмельницькій областях.

Станом на 24 березня в Україні вже вакцинувалися від COVID-19 137 026 осіб. Станом на 23 березня 2021 року до листа очікування вакцинації від COVID-19 записалися 331 131 особа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: