П'ять земельних ділянок та дитячий одяг: що за 2020 рік задекларував Олег Кулініч

Читать на русском

В Україні сплив термін подання електронних декларацій. «Слово і діло» вже розібралося, як за рік змінилися доходи президента Володимира Зеленського та членів Кабміну. Тепер пропонуємо подивитися, що декларують глави депутатських фракцій та груп. На інфографіці – доходи і майно глави групи «Довіра» Олега Кулініча.

З доходів Кулініч задекларував 467,7 тис. грн зарплати (на 28,2 тис. менше, ніж в 2019 році), 378,4 тис. грн компенсації витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень (на 82,7 тис. менше). Також у нього був дохід від надання майна в оренду – 10,3 тис. грн.

У 2019 у нардепа був дохід від дивідендів – майже 5,7 млн грн – але в декларації-2020 його вже немає.

Крім того, у Кулініча поменшало готівки: 1 млн 445,8 тис. грн (мінус 354,2 тис. за рік), 43 тис. доларів (мінус 97 тис. за рік), 95 тис. євро (без змін).

У декларації значаться корпоративні права на ТОВ «Октан» і ПП «Зіньківземпроєкт».

Кулініч володіє двома квартирами в Києві, житловим будинком і адміністративною будівлею в Полтавській області, 5 земельними ділянками в Полтавській області, 2 машиномісцями в Києві. Також у нього є два Land Rover – 2016 і 2019 років випуску.

З цінного рухомого майна депутат задекларував м'які меблі Ravasi (диван і два крісла для вітальні), меблі для кухні Florida (шафи, полиці, стіл і стільці), меблі для спальні Volpi, меблі для кімнати Unique (кутовий диван з шезлонгом і два крісла-тахти).

У декларацію-2020 Кулініч також вніс 4 чоловічих ділових костюми Francesco Smalta, зимове чоловіче пальто Corneliani, дитячий одяг Kid Space, чоловічий годинник Zenit.

Нагадаємо, що Олег Кулініч задекларував за 2019 рік можна подивитися тут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: