У Словаччині затвердили новий уряд

Читать на русском
Президент Словаччини Зузана Чапутова в четвер, 1 квітня, затвердила склад уряду країни на чолі з прем'єр-міністром Едуардом Хегером.
Reuters

Президент Словаччини Зузана Чапутова в четвер, 1 квітня, затвердила склад уряду країни на чолі з прем'єр-міністром Едуардом Хегером.

Урочиста церемонія їхнього призначення відбулася в президентському палаці в Братиславі і транслювалася словацькими телеканалами, інформує AFP.

Президент Словаччини закликала підтримати санкції проти РосіїПрезидент Словаччини Зузана Чапутова підтримала продовження європейських санкцій проти Росії до виконання Мінських домовленостей.

До складу уряду увійшли представники чотирьох політичних об'єднань: правоцентристська партія Звичайні люди і незалежні особистості (ЗЛНЛ), ліберально-консервативна партія За людей, ліберальна партія Свобода і солідарність (СіС) і правоцентристський політичний рух Ми - сім'я. Едуард Хегер - висуванець ЗЛНЛ.

Нагадаємо, декількома днями раніше президент Словаччини прийняла відставку прем'єра Ігоря Матовича після скандалу з російською вакциною Супутник V.

Також ми писали, що Словаччина продовжила надзвичайний стан через COVID.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: