«Право на владу»: як змінилось життя українців за два роки президентства Зеленського та як гарант виконує обіцянки

Читать на русском
У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, в яку сторону змінилося життя українців через два роки після виборів президента.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, в яку сторону змінилося життя українців через два роки після виборів президента. Тоді переможці називали перезавантаження влади «електоральним Майданом».

Та чи задоволені ми своїм вибором тепер? Чи виправдались наші очікування? Чи бачимо ми ті кардинальні зміни, які нам обіцяв новий президент Володимир Зеленський? Які його обіцянки виконуються, а яким не судилось здійснитись? Чи може він запустити «турборежим» змін? Як змінилась країна за два роки?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проекті «Право на владу» з Наталею Мосейчук з гостями: заступник керівника Офісу Президента Юрій Костюк, міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, Президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, народний депутат, «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, народний депутат, «Голос» Сергій Рахманін, співголова фракції партії «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, позаштатний радник Президента (2019-2020) Ігор Новіков, експерт аналітичного порталу «Слово і діло» Валентин Гладких, міністр закордонних справ України (2014-2019) Павло Клімкін, кореспондент агенції УНІАН в Росії Роман Цимбалюк, журналіст Остап Дроздов, народний депутат, група «За майбутнє» Сергій Рудик, Перший президент України (1991-1994) Леонід Кравчук, народний депутат, позафракційний Олександр Дубінський.

Друга річниця президентських виборів: Зеленський виконав 14% своєї програмиВолодимир Зеленський із 71 програмної обіцянки поки що виконав 10 (14 відсотків) і 2 – провалив.

Раніше нардеп Гео Лерос повідомив, що президент України Володимир Зеленський під час святкування свого Дня народження 25 січня заявив про те, що планує йти на другий президентський термін.

Нагадаємо, що при вступі на посаду президента Зеленський говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: