ОБСЄ зафіксувала 25 порушень на Донбасі за добу

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала зниження кількості порушень тиші на Донбасі. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала зниження кількості порушень тиші на Донбасі. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

У Донецькій області СММ зафіксувала 3 порушення режиму припинення вогню в районі на північний захід від Світлодарська та на південний схід від Оленівки. За попередню добу в цій області зафіксовано 110 таких порушень.

Загострення на Донбасі: Рада затвердила термінову вимогу до РФРада у вівторок, 30 березня, схвалила заяву через загострення на Донбасі і зажадала від РФ негайно припинити бойові дії.

У Луганській області Місія зафіксувала 22 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 1 вибух невизначеного походження. Більшість порушень сталося в районі на південний схід від Веселої Гори.За попередню добу у цій області таких порушень не зафіксовано.

Нагадаємо, 30 березня, збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню.

Як відомо, вчора нардепи ухвалили проєкт постанови №5312 «Про заяву Верховної ради щодо ескалації російсько-українського збройного конфлікту». У ньому ВР вимагає від Росії негайно припинити бойові дії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: