У Тернополі посилили карантин

Читать на русском
Влада Тернополя вирішила з 26 березня посилити карантин у місті через ситуацію з коронавірусом.
скрін з відео

Влада Тернополя вирішила з 26 березня посилити карантин у місті через ситуацію з коронавірусом.

Про це заявив мер Тернополя Сергій Надал під час засідання тернопільського штабу боротьби з COVID. Він також оприлюднив засідання на своїй сторінці в Facebook.

Якщо завтра локдаун: робота над помилками з досвідом в один рікЯкі висновки може зробити держава напередодні нових локдаунів зважаючи на досвід життя з коронавірусом в один рік – аналізував політолог Олександр Радчук.

За його словами, влада Тернополя рекомендували правоохоронцям посилити контроль за роботою закладів громадського харчування. Кафе і ресторани зможуть працювати до 22 години.

З понеділка рекомендується перейти на дистанційне навчання 5-11 класів шкіл Тернополя. Учні 1-4 класів зможуть відвідувати освітні установи.

«Водії таксі повинні бути в масці і пасажири в масці і не більше 3 пасажирів в легковому пасажирському транспорті. Дезінфекція автомобілів таксі кожен день. Комунальні служби - проводити спілкування з жителями міста із застосуванням засобів захисту - в тому числі і захисного скла і уникати скупчення людей», - додав Надал.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що до «червоної» зони потрапили ще дві області. Тернопільська область поки у «помаранчевій».

Також повідомлялося, що Миколаївська область запроваджує локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: