Степанов прокоментував смерть вакцинованої військовослужбовця

Читать на русском
Степанов не пов'язує смерть жінки-військовослужбовця з вакцинацією, а звинувачує у всьому серцево-судинні захворювання.
Максим Степановcensor.net

Смерть військовослужбовця Збройних сил України, яка 23 березня померла в Одеській області, не пов'язана з тим, що її вакцинували від коронавірусу.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в інтерв'ю Радіо Свобода.

За його словами, і регулятор Євросоюзу, і Всесвітня організація охорони здоров'я після вакцини компанії AstraZeneca не знайшли жодних зв'язків між препаратом і смертями щеплених людей від тромбозу.

У Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусуУ середу, 24 березня, в Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу, попередньою причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

«Чим більше ми будемо робити вакцинацій, тим більша кількість людей - я маю на увазі в абсолютних цифрах - буде, умовно кажучи, вмирати. Якщо людина зробила щеплення, а на наступний день у нього стався інфаркт, тому що він мав серйозне серцево-судинне захворювання - це ж ніяк не пов'язано», - сказав Степанов.

Він зазначив, що особисто розмовляв з судмедекспертом, який проводив розтин загиблої і той запевнив міністра, що ні про який тромбоз мови не йде.

«Це була гостра серцево-судинна недостатність, яка призвела до смерті людини», - підсумував міністр.

Нагадаємо, вчора, 23 березня, о 17: 20 в смт Чорноморське в Одеській області померла військова, яка 21 березня була вакцинована вакциною Covishield.

У МОЗ заявляли, що у загиблої військової не було протипоказань до вакцинації. Щеплення від коронавірусу з того ж флакона вакцини зробили ще 9 людям. Побічних ефектів після імунізації ніхто з них не мав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: