У Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу

Читать на русском
У середу, 24 березня, в Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу, попередньою причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

У середу, 24 березня, в Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу, попередньою причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

«24 березня о 7:10 у міській клінічній лікарні №3 м Чернівці зафіксована смерть провізора аптеки військового госпіталю. За попередньою інформацією, причина смерті - гострий мозковий інсульт», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

За інформацією департаменту охорони здоров'я Чернівецької області, 15 березня чоловік вакцинувалася від COVID-19 препаратом Covishield/AstraZeneca.

«Вакцинацію працівників військового госпіталю здійснювала мобільна бригада. 16 березня о 17:25 чоловіка доставила бригада екстреної медичної допомоги до міської клінічної лікарні №3, де лікувався з приводу інсульту», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у чоловіка не було протипоказань до вакцинації. Перед щепленням чоловік відчував себе добре, на стан здоров'я не скаржився.

«У той же день з того ж флакона вакцини були щеплені ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації у інших пацієнтів не зареєстровано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, учора, 23 березня, о 17:20 в смт Чорноморське в Одеській області загинула військова, яка 21 березня була вакцинована вакциною Covishield.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: