Смерть вакцинованої військової: названа офіційна причина

Читать на русском
Судмедекспертиза встановила причину смерті військової з Одеської області, яка померла через два дні після щеплення від коронавірусу.
фото з відкритих джерел

Лікарі під час судмедекспертизи встановили причину смерті військовослужбовиці з Одеської області, яка померла через два дні після щеплення від коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ у середу, 24 березня.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Згідно з висновками судмедекспертів, причиною смерті стала гостра серцево-судинна недостатність.

Крім гострої серцево-судинної недостатності у жінки виявили атеросклеротичний кардіосклероз.

«Результати розтину будуть розглянуті на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації (НППІ) в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров'я», - уточнили в МОЗ.

Нагадаємо, 23 березня в смт Чорноморське в Одеській області померла військова, яка 21 березня отримала щеплення індійською вакциною Covishield.

У МОЗ заявляли, що у загиблої військової не було протипоказань до вакцинації. Щеплення від коронавірусу з того ж флакону вакцини зробили ще 9 людям. Побічних ефектів після імунізації ніхто з них не мав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: