У США назвали терміни запровадження нових санкцій проти Росії

Читать на русском
До прийняття рішення про нові санкції, за словами прессекретарки Білого дому, залишаються лічені тижні
Дженніфер ПсакіAFP 2021

Протягом декількох тижнів Адміністрацією президента США Джозефа Байдена будуть зроблені відповідні кроки на кожну вчинену Росією недружню дію.

Про це на брифінгу 18 березня заявила прессекретарка Білого дому Дженніфер Псакі.

«Ми вже запровадили санкції у відповідь на отруєння Олексія Навального, також була опублікована доповідь про їх втручання у вибори 2020 року. У нас будуть відповідні заходи на кожну зі зловмисних дій, стурбованість якими ми висловлюємо. Президент розпорядився про огляд. Тижні, не місяці залишаються до прийняття рішення. Деякі з відповідних заходів будуть видні, деякі - ні», - сказала Псакі у відповідь на прохання журналістів прокоментувати інформацію про швидке запровадження чергових санкцій проти Росії.

Нагадаємо, 17 березня стало відомо, що США запроваджують чергові торгові санкції проти Росії через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального і скрипалів у Солсбері. Санкції передбачають нові експортні обмеження на товари, пов'язані з національною безпекою.

У США 16 березня опублікували звіт розвідувальних служб про втручання у вибори президента США у 2020 році. У звіті стверджується, що Росія поширювала дезінформацію проти кандидата від демократів Джозефа Байдена, щоб не допустити його обрання президентом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: