Зеленському обов'язково варто зустрітися з Путіним – Кравчук

Читать на русском
На думку голови української делегації в ТКГ, така зустріч допоможе Зеленському як мінімум зрозуміти особисту позицію Путіна
Леонід КравчукAleksandr_Goncharov

Українському президенту Володимиру Зеленському обов'язково варто зустрітися віч-на-віч з російським лідером Володимиром Путіним; таким чином Зеленський зможе хоча б з'ясувати особисту позицію Путіна щодо Донбасу.

Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації в Донбасі Леонід Кравчук, повідомляє «Сегодня».

Лютий-2021 в ООС: режим припинення вогню порушили 181 разУ зоні ООС у лютому загинули 11 українських військових, ще 15 отримали поранення. Всього був зафіксований 181 обстріл.

«Є різні думки, мовляв, з Росією нема про що говорити. Я вважаю, коли є такі питання, як війна, Життя і мир, коли йдеться про Україну, коли йдеться про суверенітет і територіальну цілісність, і незалежність України, потрібно обов'язково зустрічатися і домовлятися. Хоча б стане зрозуміла позиція того, з ким ти зустрічаєшся. Питання, формат, тему зустрічі теж повинні готувати міністри закордонних справ, спеціальні люди. Якщо така зустріч буде підготовлена, і Путін погодиться, і Зеленський з повісткою погодиться, тоді зустріч тет-а-тет повинна відбутися», – вважає Кравчук.

Раніше голова офісу президента України Андрій Єрмак заявляв, що Україна за сприяння Німеччини та Франції розробила план відновлення миру на Донбасі, проте Росія поки що цей план не схвалила.

При цьому в Кремлі заявили, що Росія не отримувала від України новий план врегулювання ситуації на Донбасі, про розробку якого заявила Україна, так само як і не отримувала ніяких пропозицій про зустріч в рамках нормандського або будь-якого іншого формату.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: