У зоні ООС в результаті обстрілу бойовиків загинув український військовий

Читать на русском
Зазначається, що українські військові відкрили по бойовиках вогонь у відповідь. Про дії бойовиків через українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ
Ілюстративне фотоГенеральний штаб ЗСУ

На Донбасі у результаті обстрілу позицій українських військ з мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї під Водяним загинув український військовослужбовець зі складу сил ООС.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід».

Лютий-2021 в ООС: режим припинення вогню порушили 181 разУ зоні ООС у лютому загинули 11 українських військових, ще 15 отримали поранення. Всього був зафіксований 181 обстріл.

«Сьогодні, 19 березня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, недалеко від населеного пункту Водяне, що в районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід». В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що українські військові відкрили по бойовиках вогонь у відповідь. Про дії бойовиків через українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ. На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗС України.

Раніше ми писали, що в п'ятницю, 19 березня, на Донбасі зберігається режим тиші. У районі проведення операції Об'єднаних сил з початку доби не зафіксовано жодного ворожого пострілу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: