Війна на Донбасі забрала життя ще одного українського військового

Читать на русском
На Донбасі бойовики 18 березня смертельно поранили українського військового біля населеного пункту Південне.
фото УНІАН

На Донбасі нові втрати. Бойовики сьогодні, 18 березня, смертельно поранили українського військового біля населеного пункту Південне.

Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання «Північ» у Facebook.

«Північний вітер»: чи втрутиться Росія у конфлікт на ДонбасіВатажок самопроголошеної «Донецької народної республіки» Денис Пушилін заздалегідь відмовився від військової допомоги РФ.

«Сьогодні, 18 березня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з артилерійського озброєння та автоматичної зброї неподалік населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та, на жаль, врятувати життя не вдалося», - йдеться в повідомленні.

На ворожий обстріл українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Стосовно дій збройних формувань РФ також поінформували представників ОБСЄ.

Нагадаємо, на Донбасі з початку перемир'я 27 липня 2020 року загинули 16 військових, ще 69 були поранені. Всього зафіксовано майже 882 випадки порушення перемир'я.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: