Зеленський ввів до складу РНБО віцепрем'єра Федорова

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський ввів до складу РНБО віцепрем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.
kmu.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський ввів до складу Ради національної безпеки і оборони України віцепрем'єр-міністра України - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Відповідний указ №102 «Про зміну в складі Ради національної безпеки і оборони України» опублікований на сайті глави держави у п'ятницю, 19 березня.

«Хто в домі господар»: навіщо в РНБО згадали про Харківські угодиОб'єктом уваги Ради нацбезпеки стали депутати, які ратифікували Харківські угоди в 2010 році.

«Згідно з ч.4 ст.107 Конституції України постановляю ... ввести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України Федорова Михайла Альбертовича», - повідомляється на сайті ОПУ.

У документі значиться, що указ набуває чинності з дня його публікації.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, сьогодні, 19 березня, знову відбудеться засідання РНБО. Однак офіційного анонсу від пресслужб поки не було.

Нардеп від «Голосу» Юлія Клименко повідомила, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони в п'ятницю розглянуть ситуацію з пандемією коронавірусу і питання можливого локдауну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: