Рада сьогодні проведе два позачергових засідання: що розглянуть нардепи

Читать на русском
У п'ятницю, 19 березня, в Раді відбудеться три засідання - одне планове і два позачергових. Нардепи змінять графік роботи через локдаун і розглянуть скасування літнього часу.
фото LIGA.net

У п'ятницю, 19 березня, у Верховній раді відбудеться три засідання – одне планове і два позачергових. Нардепи змінять графік роботи через локдаун у Києві і розглянуть скасування літнього часу.

Про проведення двох позачергових засідань повідомив перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук.

Комітет рекомендував Раді остаточно схвалити скасування переведення годинниківНардепам рекомендують схвалити в другому читанні відповідний законопроект №4201 щодо обчислення часу в Україні.

За його словами, на першому позачерговому засіданні буде розглядатися законопроект №5247 про вакцину. Також на ньому хочуть проголосувати за зміну графіка роботи парламенту через локдаун у Києві з 20 березня, уточнив нардеп Ярослав Железняк.

На другому – Рада розгляне законопроекти про скасування переходу на «літній» час, реструктуризації валютних кредитів і антиколекторський закон.

Нагадаємо, сьогодні парламент продовжує розгляд законопроектів №2194 і №2195, пов'язаних із земельною реформою. На сьогодні нардепи не пройшли й половини правок.

Також сьогодні в Раді виступив глава МОЗ Максим Степанов і президент Литви Гітанас Науседа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: